Wednesday, September 26, 2012

JUS ACAI BERRY ORGANIC PLUS


KHASIAT JUS ACAI BERRY ORGANIC PLUS!
 
Khasiatnya telah diperakui oleh ramai pakar-pakar pemakanan terkenal dunia serta mendapat liputan-liputan yang meluas terutamanya di Amerika Syarikat dan Eropah. Kesan-kesan pemulihan semulajadinya telah banyak terbukti dan diperkatakan melalui testimoni-testimoni seluruh dunia dan kini Jus Acai Berry Organic Plus mula bertapak di pasaran Asia untuk kita berkongsi bersama akan khasiat dan kehebatannya. Kajian menunjukkan ramai orang yang mengamalkan jus herba atau makanan tambahan yang lain akan bertukar dan beralih arah kepada Jus Acai Berry Organic Plus setelah mula meminumnya.

Jus Acai Berry Organic Plus membekalkan khasiat-khasiat berikut:
1. Vitamin
2. Phytonutrients
3. Dietary Fiber
4. Trace Mineral
5. Complex Carbohidrat
6. Amino Acid / Protein (menyerupai Profil Telur)
7. Omega 3,6,9 (menyerupai minyak buah kurma)

FAKTA JUS ACAI BERRY ORGANIC PLUS YANG MENDAPAT SAMBUTAN HEBAT DI SELURUH DUNIA DENGAN JUALAN MELEBIHI 200 JUTA BOTOL

1.       Sains mendapati bahawa kebanyakan khasiat buah terletak pada biji dan kulitnya. Adunan Acai Berry Organic Plus terdiri daripada gabungan 19 jenis buah termasuk biji dan kulitnya.
2.       
2. Kajian menunjukkan punca utama penyakit pada zaman sekarang ialah daripada pemakanan. Untuk membekalkan anti-oksidan yang mencukupi pada badan manusia, pakar kesihatan menyarankan kita mengambil 5 jenis buah dan sayuran setiap hari! Mengikut satu kajian yang dijalankan di US, hanya 5% sahaja yang mengambil diet seimbang setiap hari. Budaya sekarang memilih makanan berdasarkan RASA daripada KHASIAT. Justeru R&D Acai Berry Organic Plus menetapkan bahawa adalah perlu untuk mencipta satu produk yang berkhasiat tinggi tetapi pada masa yang sama SEDAP dimakan. Jus Acai Berry Organic Plus mempunyai kedua-dua kriteria ini, SEDAP dan BERKHASIAT!

3. Kajian tentang phytonutrients, unsur makanan yang boleh merangsang kepada kesihatan manusia semakin banyak diaplikasikan dalam kehidupan sekarang. Vitamin dan anti-oksidan paling banyak terdapat dalam buah-buahan. Pigmen Warna buah yang pelbagai membekalkan khasiat yang tinggi dan memainkan peranan penting dalam Formula Jus Acai Berry Organic Plus. Pengambilan 2 ouns sehari akan membekalkan khasiat yang secukupnya untuk badan dan pengambilan secara berterusan akan menghasilkan kesan anti-penuaan, mengawal berat badan dan tahap kesihatan yang lebih baik.
 
4. Acai Berry Organic Plus mengawal keseluruhan proses pembuatan daripada penanaman, pemprosesan dan pemasaran untuk menjamin kualiti yang terbaik.Polisi Acai Berry Organic Plus, setiap buah acai yang dipetik mesti diproses dalam masa 24 jam untuk mengekalkan kesegaran dan khasiatnya.

5. Buah acai yang terbaik dan paling berkhasiat tinggi adalah dalam bentuk 'freeze dried acai powder' (Opti Acai) yang diproses di Brazil dimana kilangnya dipunyai oleh Dr Schauss. Hanya Acai Berry Organic Plus satu-satunya syarikat yang mendapat hak eksklusif terhadap Opti Acai tersebut. Keseluruhan proses penghasilan Opti Acai ini telah dipatenkan oleh Dr Schauss. Opti Acai ini mendapat perhatian dan kajian menyeluruh oleh United States Department of Agriculture sejak beberapa tahun yang lepas.


HARGA PROMOSI YANG KAMI TAWARKAN (sekotak = 15 sachet)

1 kotak = RM60.00 sekotak

3 kotak = RM58.00  sekotak

Untuk order, SMS to 019-427 9435 dengan kata kunci “Jus Acai Berry Organik”


Kajian menunjukkan ramai orang yang mengamalkan jus herba atau makanan tambahan yang lain akan bertukar dan beralih arah kepada jus Acai Berry Organic Plus setelah mula meminumnya.

 

Acai Berry adalah buah yang berwarna purple gelap ini didapati mengandungi antioksida yang tinggi – malah lebih tinggi dari manggis,anggur, bluberry, blackberry atau buah delima. Boleh dikatakan kandungan antioksida di dalam buah Acai berry adalah antara yang tertinggi di dunia.

Ada Anti Oksida

Antioksida membantu kita membuang toksin di dalam badan yang menyebabkan banyak penyakit. Selain kandungan antioksida yang tinggi, buah ini juga mengandungi kandungan serat dan lemak baik yang bagus untuk kesihatan jantung dan usus. Ia mengandungi kandungan Omega-3, Omega-6 dan Omega-9 yang baik untuk menurunkan paras kolesterol tidak baik dan meningkatkan paras kolesterol baik di dalam darah. Selain itu, ia juga mengandungi kandungan garam dan mineral yang bersesuaian untuk kesihatan badan. Rasa buah ini dikatakan seperti coklat tetapi ia mengandungi kandungan gula yang rendah, jadi ia tidak merbahayakan pesakit kencing manis.


Kajian Dari Pakar

Kajian mendapati khasiat buah Acai berry mempu diserap oleh badan manusia. Malah, satu kajian makmal menunjukkan antioksida di dalam Acai berry mampu memusnahkan sel-sel kanser. Walau kajian awal menunjukkan keputusan memberangsangkan, saintis berpendapat masih banyak kajian perlu dijalankan terhadap buah Acai berry untuk mereka mengetahui dengan lebih lanjut khasiat yang ada padanya.

Acai berry adalah buah yang amat baik untuk kesihatan. Tetapi, ia banyak dikaitkan dengan usaha menurunkan berat badan dan anti-aging. Walaupun Acai berry dapat membantu kedua-dua ini, ia adalah disebabkan Acai berry mampu menolong memperbaiki kesihatan badan. Ini tidak hairan kerana berat badan ideal dan kekal muda kedua-duanya adalah kesan badan yang sihat.

Acai berry banyak diperkatakan di negara barat kerana khasiat yang ditawarkan. Ia pernah dibincangkan di rancangan Oprah, malah pernah diwartakan di Buletin Utama TV3.


HARGA PROMOSI YANG KAMI TAWARKAN (sekotak = 15 sachet)

1 kotak = RM60.00 sekotak

3 kotak = RM58.00  sekotak

Untuk order, SMS to 019-427 9435 dengan kata kunci “Jus Acai Berry Organik”


 
Khasiat Acaiberry
Khasiatnya telah diperakui oleh ramai pakar-pakar pemakanan terkenal dunia serta mendapat liputan-liputan yang meluas terutamanya di Amerika Syarikat dan Eropah. Kesan-kesan pemulihan semulajadinya telah banyak terbukti dan diperkatakan melalui testimoni-testimoni seluruh dunia dan kini Jus acaiberry mula bertapak di pasaran Asia untuk kita berkongsi bersama akan khasiat dan kehebatannya. Kajian menunjukkan ramai orang yang mengamalkan jus herba atau makanan tambahan yang lain akan bertukar dan beralih arah kepada jus Jus acaiberry setelah mula meminumnya.

Mengapa kita memerlukan Acaiberry?
Badan kita setiap hari terdedah kepada pencemaran udara dan makanan. Setiap kali itulah bahan-bahan pencemaran ini akan terkumpul dalam badan kita sedikit demi sedikit, dan membentuk radikal-radikal bebas yang membentuk pelbagai penyakit dalam badan kita. Jus acaiberry merupakan makanan tambahan yang menghasilkan unsur-unsur anti-oksida yang tinggi yang berupaya melawan, mengurang dan menyahkan radikal-radikal bebas dalam badan kita. Di samping itu, ia membekalkan nutrient-nutrient yang tinggi dan berkualiti yang tidak terdapat dalam makanan tambahan yang lain, untuk memberi dan membekalkan tenaga yang optimun untuk badan kita.

  

-Membantu dan merangsang Sistem Imun dan Metabolisma
-Membantu menghalang pembekuan darah
-Menjaga kolestrol yang baik dan mencegah penyakit jantung
-Membantu mengurangkan berat badan/melawan Obesiti
-Membaiki sistem penghadaman
-Mengurangkan rasa sakit dan ketidakselesaan
-Memperbaiki penglihatan
-Menggalakkan tidur yang lena dan sihat
-Meningkatkan tenaga dan stamina
-Membina otot
-Mencegah dan merawat Alzheimer
-Mengandungi anti alergi
-Menurunkan tekanan darah
-Menggalakkan kitaran yang lebih baik
-Anti-penuaan dan radang
-Membaiki fungsi seks
-Membaiki penumpuan minda
-Amino acid/protein & menyerupai profil telur
-Anti oksidan yang tinggi dan berkesan
-Melawan radikal bebas
-Kaya dengan vitamin, mineral,fitonutrient dan lain        


TESTIMONIAL PENGAMAL JUS ACAI BERRY ORGANIC PLUS

Normala Omar merupakan seorang pelakon terkenal suatu ketika dulu. Buntu dengan peyakit yang dihidapinya kerana doktor mengatakan matanya tiada harapan untuk sembuh.
Dia mencuba nasib dengan minum Jus Acaiberry, dengan kuasa Tuhan penyakitnya telah sembuh. Matanya kini boleh melihat semula dengan baik dan penyakit kencing manisnya pulih!

Puan Esmawati Mohd Yatim dari Kuala Lumpur
Mengalami kecederaan di hujung tulang belakang setelah tergelincir di bilik mandi.Selama 3 minggu dia menanggung sakit dan tidur tidak lena.Terpaksa makan ubat penahan sakit selama 4 minggu disebabkan kesakitan berlanjutan di bahagian pinggang dan tulang rusuk belakang.Kesan kesakitannya hilang setelah minum jus acaiberry selama 4 hari..

Madam Ong Sway Poh dari Pulau Pinang
Seorang pesakit kanser. Dalam bulan Mei 2008, beliau telah dijangkiti virusmelalui luka pada badan menyebabkannya deman panas yang berpanjangansehingga dimasukkan ke dalam ICU. Selepas keluar dari hospital,badannya masih terlalu lemah. Selepas minum jus acaiberry selama satu minggu,beliau berasa lebih bertenaga dan kesihatan semakin pulih.

Encik Ling HC Kuala Lumpur
Umur baru 26 tahun. Dia telah mengidap penyakit
kulit sejak 6 tahun lepas. Selepas minum jus acaiberry
hampir separuh botol, bahagian parut-parut yang
gatal telah menjadi kering dan sembuh.

Madam Loh Kim Mui dari Kuala Lumpur
Seorang suri rumahtangga yang mengidap sakit
sendi (Artiritis) selama 13 tahun. Setelah minum jus acaiberry selama 1 minggu,,sakit sendinya telah berkurangan dengan begitu ketara.

Adik Zakwan Ahmad berumur 14 tahun
...adalah pengidap asma dan lelah. Setiap kali deman,
asma dan sakit lelahnya akan menjadi-jadi. Setiap kali itu juga dia terpaksa menggunakan nebulizer untuk mengurangkan tekanan. Walaupun bermacam ubat telah dicuba, asma dan lelah masih sama. Setelah minum jus acaiberry hampir 2 minggu,
penyakit asma dan lelah semakin berkurangan.

HARGA PROMOSI YANG KAMI TAWARKAN (sekotak = 15 sachet)

1 kotak = RM60.00 sekotak

3 kotak = RM58.00  sekotak

Untuk order, SMS to 019-427 9435 dengan kata kunci “Jus Acai Berry Organik”
No comments:

Post a Comment